/   djesi.com   / Slovenski  


2018-12-09 08:18:21

Kate in Chloe zaljubljenosti ne skrivata. Foto: AP

Dodaj v

Zveza z Brooklynom Beckhamom razpadla marca

6. december 2018 ob 22:04Los Angeles - MMC RTV SLO

Nekaj mesecev po razhodu z Brooklynom Beckhamom je igralka Chloë Grace Moretz v novi zvezi, tokrat z manekenko Kate Harrison.

Fotografi so parček ujeli med romantično večerjo v Nobuju na Malibuju in poljubljanjem na poti proti domu, ki sta ga očitno najeli v bližini.

27-letna Harrisonova je hčerka igralca Gregoryja Harrisona ter igralke in nekdanje manekenke Betty Lee Oakes.

Lani je pozirala za Playboy v izzivalnih položajih z manekenko Emily LaBowe, sicer pa je pred Moretzevo med drugim hodila z Nickom Simmonsom, sinom kitarista Kissov Gena Simmonsa, in rockerico Emily Armstong.

21-letna Moretzeva je nazadnje v filmu The Miseducation Of Cameron Post igrala lezbično najstnico, ki jo starši pošljejo v tabor za spreobračanje homoseksualcev.

Igralka je bila samska, odkar je marca razpadla njena zveza z dve leti mlajšim Brooklynom, najstarejšim sinom Davida in Victorie Beckham. Mladega Beckhama so takrat paparaci ujeli med poljubljanjem Playboyeve zajčice Lexi Wood.

K. S.

Prijavi napako

rtvslo.si
kate grace moretz rtvslo manekenka chloe sizabavaiz harrison474073 parcek znanihnov sveta brooklynom

djesi.com

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

serbiaaccommodation.com whenisnextprayer.com comeseestay.com stanje.com realestate-worldwide.com portofbar.com cccrunch.com activitysonar.com mykungfuisstrongerthanyours.com annds.com referrads.com improveyouruserexperience.com usercomply.com realestate-europa.com yelwi.com creativehalo.net rivijera.me cp6uja.com mediteranaccommodation.com cetiritocka.com sarajevo360.com realestate-finland.com yewik.com realestate-marocco.com dooule.com

Latest